Online leeromgevingen en websites voor vrouwelijke ondernemers met twee digitale linkerhanden

online leeromgevingen - websites | Digital D, WordPress webassistent

Online leeromgevingen en websites voor vrouwelijke ondernemers met twee digitale linkerhanden

Contact

Misschien wil je iets vragen? Of wil je me inschakelen voor het maken van je online leeromgeving of website? Neem gerust contact met me op per e-mail via danielle@digital-d.nl.

 

Kennismaken?

Je kunt ook meteen een online afspraak inplannen om vrijblijvend kennis met me te maken. Vul hiervoor onderstaand formulier in. Je ontvangt automatisch de Zoom link per e-mail.

Online afspraak inplannen

(via Zoom)

 

Laden...

Contactgegevens

Digital D
Daniëlle van der Haven
E-mail: danielle@digital-d.nl
Telefoon: 06 57 98 48 57

Europasingel 47
2396 EL Koudekerk aan den Rijn

KvK: 70744645
BTW: NL002051689B83

Stuur me een bericht via e-mail
of Facebook Messenger:

Volg me op social media

Waarom raden andere onderneemsters mij aan?

Ik had geen enkele twijfel om met Daniëlle samen te werken. Ik dacht meteen: ja, zo iemand heb ik nodig. Door Daniëlle heb ik een goed functionerende website die ook goed wordt weergegeven op de mobiele telefoon. Ik vond het fijn dat ze video's voor me heeft opgenomen waarin ze uitlegt hoe ik zelf mijn website kan onderhouden, zoals een back-up maken. Wanneer ik niet had samengewerkt met Daniëlle had het me ongetwijfeld klanten gekost, omdat de website niet goed leesbaar was op de mobiele telefoon. Ik raad Daniëlle zeker aan. Ik vind haar professioneel en ze komt rustig over. Daniëlle kan je veel bieden, niet alleen voor een website, maar ook voor een online programma. Ik vond het fijn samenwerken met Daniëlle. Mijn website was en is in goede handen bij haar.
5
Jelene Kuiper
Acupunctuurpraktijk De Edelsteen
Ik had geen enkele twijfel om met Daniëlle samen te werken. Al vanaf het moment dat ik haar ontmoet heb, vond ik het fijn om met haar te sparren. Ze heeft duidelijk een beeld bij wat er moet worden neergezet en ze is prettig in een gesprek. Ik heb nu een super mooie leeromgeving. Daniëlle is enorm technisch, geeft snel antwoord en is enthousiast. Ik vond het fijn samenwerken.
5
Renate Van Oort-Schreuder
People Support by Renate
Het maken van een website is een tijdrovende klus. Door Digital D staat er nu een mooie, nieuwe, professionele website online die ik zelf kan gaan beheren. Ik kan Digital D aanraden, want het resultaat is top. Een belangrijke plus vind ik dat er een online academy beschikbaar is die me gaat helpen/leren om mijn website zelf te onderhouden. Danielle is gewoon een fijn mens om mee te werken :)!
5
Loes Keuper
Ja-ZOO, Jouw Zaken Op Orde
Mijn bezwaar om te investeren in mijn website waren de kosten. Ik had namelijk net mijn abonnement bij Wix verlengd met een jaar. Het is ook wennen om met een WordPress website te werken. Dankzij Digital D heb ik een mooie, goed functionerende website. Zelf was me dit nooit zo gelukt. Bovendien was ik dan weken bezig geweest. Ik kreeg een duidelijke uitleg over de werkwijze en Daniëlle hield goed rekening met mijn wensen. Bij oplevering waren er maar een paar kleine aanpassingen nodig. Ik raad Digital D aan, omdat Daniëlle goed begreep hoe mijn website eruit moest komen te zien. Bovendien komt zij haar afspraken stipt na. De academy vind ik ook een pluspunt. Het is handig als je zelf je website kunt bijhouden.
5
Anouk van der Linde
Active Dutch
Als startende ondernemer heb je meestal geen budget om te investeren in je website. Na prutsen om het zelf proberen te doen waar ik toch echt moet bekennen dat (ondanks een korte cursus) het gewoon een vak is! Dit moet je niet zelf willen doen. Digital D heeft mijn prutswerk hersteld en nog snel en efficiënt ook. Doe jezelf een plezier als ondernemer: laat het doen door Digital D en je website staat binnen no time online waardoor je aan de slag kunt met jouw product/dienst. Het heeft mij eigenlijk te veel tijd gekost om het zelf te doen en hierdoor ben ik ook omzet misgelopen. Digital D heeft gezorgd voor een snel werkende, naar persoonlijke voorkeur, ingestelde site. Ik raad Digital D zeker aan, want Digital D is snel, efficiënt, vriendelijk, behulpzaam en ze denkt mee. En wat is er handiger als dat je nog even na kunt lezen/kijken hoe je site ook alweer werkt. De video's zijn duidelijk. Ik ben heel blij met Digital D en ik raad haar zeker aan bij mijn kennissen en klanten.
5
Gaby Schell
So Bee
Ik ben een startende ondernemer en ik kan me helaas nog geen hoge kosten veroorloven. Doordat Digital D me heeft geholpen met mijn website heb ik een hele mooie website voor een mooi bedrag. Ik vond het contact met Daniëlle heel prettig verlopen. Ik zou Digital D zeker aanraden aan anderen, vanwege het prettige contact tijdens de werkzaamheden. Niks was te gek, als ik een idee had, dan werd dat gelijk uitgevoerd. Digital D is een echte aanrader als je een mooie website wilt hebben. De werkwijze van Daniëlle heb ik als zeer prettig ervaren.
5
Fanny Estoppey
vAbility
Mijn bezwaar om te investeren in een website voor mijn bedrijf was de onzekerheid of de investering zich terug zou verdienen. In Daniëlle vond ik iemand met ervaring van websites die tips gaf wat wel en niet handig is. Doordat ik Digital D heb ingeschakeld had ik snel een professioneel uitziende website in de lucht én een stok achter de deur om teksten te schrijven. Ik kan Digital D zeker aanraden. Daniëlle is een prettig persoon die meedenkt en ook pro actief handelt.
5
Deanne Asmus
VADA Business Support
Ik twijfelde nog even of ik zelf een website zou maken of dat ik dit zou uitbesteden. Na mijn contact met Digital D was de beslissing snel gemaakt. Dankzij de hulp van Digital D had ik snel een mooie professionele website. Ik moest enkel de teksten en foto's aanleveren. Digital D deed de rest. De service van Digital D is top! Ze verstond met weinig woorden wat ik wou. Ze heeft een snelle en doortastende aanpak en denkt ook mee. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat en kan Digital D alleen maar aanraden!
5
Vicky Stox
oDesque
Ik wilde mijn website in eerste instantie zelf maken vooral om er zelf ook van te leren. Het kostte me alleen veel te veel tijd en het was nog steeds niet naar mijn zin. Digital D heeft er vaart achter gezet. Er ik weet nu ook dat de basis goed is neergezet. De website is nu écht klaar. Het heeft mij enorm veel tijd bespaard. En ik kan hem toch zelf aanpassen indien nodig. Het is prettig werken met Daniëlle. Ze heeft goede tips en is duidelijk. Dankjewel Daniëlle! Ik ben erg tevreden met mijn website.
5
Margriet Beudeker
Plan M. Ondernemerssupport
De eindstreep met het bouwen van mijn website was op een aantal technische punten volledig af. Heb er zoveel werk en tijd aan besteed. Als ik dit van tevoren had geweten dan had ik het zeker uitbesteed. Het heeft me onwijs veel opgeleverd dat Daniëlle me heeft geholpen met mijn website. Alle technische punten die je gewoon niet kan weten als je geen website bouwer bent. Door Daniëlle heb ik eindelijk mijn website af kunnen maken. Ik heb van Daniëlle een mooi technisch waardevol rapport ontvangen, nadat zij mijn website heeft gescand en zo kon ik mijn website met de juiste techniek afronden. Daniëlle is enorm behulpzaam, als je ergens niet uitkomt, kan je altijd bij haar terecht. Daarnaast verstaat zij haar vak en weet hoe een website gebouwd moet worden. Ik raad Daniëlle aan iedereen aan die vastloopt met het bouwen van een website. Ook raad ik haar aan als je een website wilt bouwen.
5
Susan Sandholm
Virtual Assistant Susan

Een greep uit de websites en online leeromgevingen die ik heb gemaakt

online leeromgeving gemaakt voor People Support by Renate
Website gemaakt voor Active Dutch
Website gemaakt voor Ja-ZOO, Jouw Zaken Op Orde
Website gemaakt voor vAbility
Website gemaakt voor VADA Business Support
Website gemaakt voor oDesque
Website gemaakt voor Plan M. Ondernemerssupport