online leeromgeving laten maken, technische hulp bij maken online training, technisch virtual assitant

Technische ondersteuning bij online programma’s voor vrouwelijke ondernemers met twee digitale linkerhanden

online leeromgeving laten maken, technische hulp bij maken online training, technisch virtual assitant

Technische ondersteuning bij online programma’s voor vrouwelijke ondernemers met twee digitale linkerhanden

Wanneer je een online training hebt gemaakt, wil je je doelgroep misschien wel een proefles aanbieden. Zodat ze kunnen proeven van je online training en daardoor verleid worden om je hele programma te kopen. In deze blog lees je hier meer over.

- online leeromgeving laten maken, hulp bij online academie, technisch virtual assistant
Hoe bied je een proefles aan van je online training?

Wil je deze blog liever beluisteren? Dat kan! Beluister dan de Online Leeromgeving Podcast.

Lespagina beveiligen met een wachtwoord

Je kunt een lespagina in WordPress beveiligen met een wachtwoord. De link van de pagina en het wachtwoord geef je door aan je lead. Het beste kun je dit automatiseren met een e-mailmarketingsysteem zoals ActiveCampaign. Je maakt een opt-in pagina waarop je een inschrijfformulier plaatst. Na het invullen van het formulier komt je lead in je funnel en ontvangt hij automatisch vanuit het e-mailmarketingsysteem een e-mail met de link en het wachtwoord.

Proefles beveiligen met WishList Member of LearnDash

Maak je je online training met WordPress in combinatie met WishList Member of LearnDash? Dan kun je ook je proefles beveiligen. Ook nu kun je weer een opt-in pagina maken met een inschrijfformulier en de inloggegevens of registratielink automatisch per e-mail versturen.

Proefles via ActiveCampaign

Heb je nog geen digitale leeromgeving of is deze nog niet klaar, maar wil je wel alvast een proefles aanbieden? Om je idee te testen of om makkelijker klanten te werven voor je online training? In dat geval kun je een proefles maken in ActiveCampaign. Aanmelden gaat ook weer via een opt-in pagina met inschrijfformulier. In de e-mails kun je dan een link naar de video plaatsen. Of een link naar een digitaal werkboek. Je werkboek moet je dan wel in WordPress zetten en de link zet je dan in de e-mail.

Conclusie

Er zijn meerdere manieren waarop je een proefles van je online training kan aanbieden. De manier waarop je dit doet, hangt ervan af of je een online leeromgeving hebt en of je wel of niet gebruikmaakt van een membership plugin zoals WishList Member of een learning management system zoals LearnDash. Er zijn in ieder geval meerdere manieren waarop je een proefles van je online programma kan aanbieden.

Gratis stappenplan voor online training. Ontdek wat je nodig hebt voor het maken van je online training. Digital D - hulp bij online training

Ontvang het gratis stappenplan voor je online training

Laat je naam en e-mailadres achter en ontvang het stappenplan meteen in je mailbox.

You have Successfully Subscribed!