Ervaringen

Wat zeggen andere vrouwelijke ondernemers over hun samenwerking met Digital D?

website ontwikkeling, web assistant, technisch virtual assistant, online marketing va

Mijn bezwaar om te investeren in mijn website, waren de kosten. Ik had namelijk net mijn abonnement bij Wix verlengd met een jaar. Het is ook wennen om met een WP website te werken. Dankzij Digital D heb ik een mooi goed functionerende website. Zelf was me dit nooit zo gelukt. Bovendien was ik dan weken bezig geweest. Ik kreeg een duidelijke uitleg vooraf over de werkwijze en Daniëlle hield goed rekening met mijn wensen.Bij oplevering waren er maar een paar kleine aanpassingen nodig. Mijn website wordt nu meer bezocht, maar ik kan nog niet zeggen dat het me veel klanten heeft opgeleverd. Ik raad Digital D aan, omdat Daniëlle goed begreep hoe mijn website eruit moest komen te zien. Bovendien komt zij haar afspraken stipt na. De academy vind ik ook een pluspunt. Het is handig als je zelf je website kunt bijhouden.

 

Anouk van der Linde

Active Dutch

website ontwikkeling, web assistant, technisch virtual assistant, online marketing va

Het maken van een website is een tijdrovende klus. Door Digital D staat er nu een mooie, nieuwe, professionele website online die ik zelf kan gaan beheren. Ik kan Digital D aanraden, want het resultaat is top. Een belangrijke plus vind ik dat er een online academy beschikbaar is die me gaat helpen/leren om mijn website zelf te onderhouden. Danielle is gewoon een fijn mens om mee te werken :)!

Loes Keuper

Ja-ZOO, Jouw Zaken Op Orde

website ontwikkeling, web assistant, technisch virtual assistant, online marketing va

Ik ben een startende ondernemer en kan me helaas nog geen hoge kosten veroorloven. Doordat Digital D me heeft geholpen met mijn website heb ik een hele mooie website voor een mooi bedrag. Ik vond het contact met Daniëlle heel prettig verlopen. Ik zou Digital D zeker aanraden aan anderen, dit heb ik al gedaan op Facebook en zal ik ook meer gaan doen. Ik raad Digital D aan vanwege het prettige contact tijdens de werkzaamheden. Niks was te gek, als ik een idee had, dan werd dat gelijk uitgevoerd. Digital D is een echte aanrader als je een mooie website wil hebben. De werkwijze van Daniëlle heb ik als zeer prettig ervaren.

Fanny Estoppey

vAbility

website ontwikkeling, web assistant, technisch virtual assistant, online marketing va

Mijn bezwaar om te investeren in een website voor mijn bedrijf was de onzekerheid of de investering zich terug zou verdienen. In Danielle vond ik iemand met ervaring van websites die tips gaf wat wel en niet handig is. Doordat ik Digital D heb ingeschakeld had ik snel een professioneel uitziende website in de lucht én een stok achter de deur om teksten te schrijven. Ik kan Digital D zeker aanraden. Danielle is een prettig persoon die meedenkt en ook pro actief handelt.

Deanne Asmus

VADA Business Support

website ontwikkeling, web assistant, technisch virtual assistant, online marketing va

Ik twijfelde nog even of ik zelf een website zou maken of dat ik dit zou uitbesteden. Na mijn contact met Digital D was de beslissing snel gemaakt. Dankzij de hulp van Digital D had ik snel een mooie professionele website. Ik moest enkel de teksten en foto’s aanleveren. Digital D deed de rest. De service van Digital D is top! Ze verstond met weinig woorden wat ik wou. Ze heeft een snelle en doortastende aanpak en denkt ook mee. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat en kan Digital D alleen maar aanraden!

Vicky Stox

oDesque

website ontwikkeling, web assistant, technisch virtual assistant, online marketing va

Ik wilde mijn website in eerste instantie zelf maken vooral om er zelf ook van te leren. Het kostte me alleen veel te veel te tijd en het was nog steeds niet naar mijn zin. Digital D heeft er vaart achter gezet. En ik weet nu ook dat de basis goed is neergezet. De website is nu écht klaar. Het heeft mij enorm veel tijd bespaard. En ik kan hem toch zelf aanpassen indien nodig. Het is prettig werken met Daniëlle. Ze heeft goede tips en is duidelijk. Dankjewel Daniëlle! Ik ben erg tevreden met mijn website.

Margriet Beudeker

Plan M. Ondernemerssupport

website onderhoud, web assistant, technisch virtual assistant, online marketing va

Als startende ondernemer heb je meestal geen budget om te investeren in je website. Na prutsen om het zelf proberen te doen waar ik toch echt moet bekennen dat (ondanks een korte cursus) het gewoon een vak is! Dit moet je niet zelf willen doen. Digital D heeft mijn prutswerk hersteld en nog snel en efficiënt ook. Doe jezelf een plezier als ondernemer; laat het doen door Digital D en je website staat binnen no time online en kun je aan de slag met jouw product/dienst. Het heeft mij eigenlijk te veel tijd gekost om het zelf te doen en uiteindelijk ook omzet door misgelopen. Digital D heeft gezorgd voor een snel werkende, naar persoonlijke voorkeur, ingestelde site! Ik raad Digital D zeker aan, want Digital D is snel, efficiënt, vriendelijk, behulpzaam en ze denkt mee. En wat is er handiger als dat je nog even na kunt lezen/kijken hoe je site ook al weer werkt. De video’s zijn duidelijk. Ik ben heel blij met Digital D en ik raad haar zeker aan bij mijn kennissen en klanten.

Gaby Schell

So Bee

website advies, web assistant, technisch virtual assistant, online marketing va

De eindstreep met het bouwen van mijn website was op een aantal technische punten volledig af. Heb er zoveel werk en tijd aan besteed, als ik dit van te voren had geweten dan had ik het zeker weten uitbesteed. Het heeft me onwijs veel opgeleverd dat Daniëlle me heeft geholpen met mijn website! Alle technische punten die je gewoon niet kan weten als je geen website bouwer bent. Door Daniëlle heb ik eindelijk mijn website af kunnen maken. Ik heb van Daniëlle een mooi technisch waardevol rapport ontvangen, nadat zij mijn website heeft gescand en zo kon ik mijn website met de juiste techniek afronden. Daniëlle is enorm behulpzaam, als je ergens niet uitkomt, kan je altijd bij haar terecht. Daarnaast verstaat zij haar vak en weet hoe een website gebouwd moet worden. Ik raad Daniëlle aan iedereen aan die vastloopt met het bouwen van een website. Ook raad ik haar aan als je een website wilt bouwen.

Susan Sandholm

Virtual Assistant Susan