Wat zeggen anderen over mij?

Ik help ondernemers uit de meest uiteenlopende branches. Hoe ervaren zij hun samenwerking met mij? Je leest het op deze pagina. Ben jij coach, therapeut of adviseur en wil je aan de slag met je online training? Boek een online kennismakingsgesprek en ontdek hoe een online leeromgeving je tijd bespaart en omzet oplevert

Wat mijn klanten vertellen over hun samenwerking met mij

" Ik wilde heel graag een professionele website om mijn nieuwe bedrijfsnaam een boost te geven en weer volledig als zelfstandige aan het werk te gaan. Omdat ik niet niet goed kon overzien op welke termijn alles afgerond kon zijn zocht ik iemand die flexibel met mij mee kon denken. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ik op een website ook makkelijk zelf aanpassingen kan doen en dat de website ook toegankelijk is via de telefoon. Ik had geen twijfels om Daniëlle in te schakelen. Ik heb gezien wat ze voor Fanny heeft gedaan en dat zag er heel goed uit. Het kennismakingsgesprek verliep ook goed en Daniëlle kon flexibel met mij meedenken! Het nadenken over een nieuwe website heeft niet alleen de nieuwe website opgeleverd, maar heeft mij ook doen inzien waar ik me met mijn bedrijf op wil focussen. Daarnaast was het leerzaam om te zien hoe Daniëlle soms goede ideeën over de teksten had en hoeveel suggesties ze heeft om beter vindbaar te zijn en/of jezelf goed in de (digitale) markt te zetten. Als ik Daniëlle's hulp niet had ingeschakeld dan had ik nu geen nieuwe website gehad en waarschijnlijk nog steeds niet de knoop doorgehakt om weer volledig als zelfstandige aan de slag te gaan. Het fijne aan de samenwerking vond ik de open communicatie en de flexibiliteit. Daarnaast de betrouwbaarheid. Daniëlle reageert altijd en dat is prettig in een samenwerking. Ik raad Daniëlle aan aan andere ZZP'ers. Om meerdere redenen: haar kennis, flexibiliteit, haar tips op marketing gebied, de goede prijs/kwaliteit verhouding, de filmpjes waardoor je zelf alle informatie kan terug vinden en baas bent over je eigen website en de prettige communicatie. Aan ondernemers die twijfelen aan het uitbesteden van hun website adviseer ik om het te doen. Het levert je veel tijd op en dankzij Daniëlle haar kennis overdracht behoud je zelf de controle! Daarnaast krijg je ook nog heel bruikbare tips voor je online vindbaarheid! Zelf puzzelen kost heel veel tijd en levert alleen maar frustratie op. Daniëlle is een kei in haar vak en voegt veel extra's toe door de online leeromgeving en al haar kennis over zichtbaarheid en vindbaarheid."
Yvette Werkman
Afgevinkt
" Mijn acties gingen de mist in omdat ik de techniek onvoldoende in mijn vingers heb. Ik had geen enkele twijfel om met Daniëlle samen te werken. Ze kwam precies op tijd. Na een stille periode heb ik nu een succesvolle actie gedraaid. Het voelt alsof ik weer een bedrijf heb. Als ik Daniëlle niet had ingeschakeld dan had ik de actie niet gedraaid, hadden mijn klanten geen hulp gekregen, had ik geen omzet gehad en had ik er een zwaar hoofd in gehad of in nog wel meer tijd in mijn bedrijf moest steken. Het fijnst aan de samenwerking vond ik de heldere communicatie. Ik raad Daniëlle zeker aan aan iemand met een online bedrijf, want ze is betrouwbaar en snel en kundig. Als je techniek in orde is, loopt je bedrijf beter. Wat ook fijn was, was de hartelijke nazorg. De wetenschap dat als er nog vragen zouden zijn, dat ik daar ergens mee naartoe kon."
Marjon Cosijn
Online Schrijfschool Marjon Cosijn
"Daniëlle heeft mij geholpen bij mijn online leeromgeving en ActiveCampaign. Als ik had moeten uitzoeken hoe het maken van alle koppelingen en automatiseringen werkten, dan was ik volgend jaar nog niet klaar geweest. Zowel de aankoop van de cursus, als van mijn weggever is geautomatiseerd. Ik hoef er handmatig niets voor te doen. Dit stukje professionalisering is voor mij een grote stap. Bovendien ontdekte ik door een aantal vragen van Daniëlle dat sommige keuzes, zoals dripping, bepaalde gevolgen hadden voor het ontvangen van de lesstof. En ook andere zaken had ik anders niet geweten.Fijn dat ik me nu alleen nog hoef bezig te houden met de inhoud van mijn funnel en nieuwsbrieven en niet met het technische aspect. Ik kan nu gaan opschalen. Advertenties gaan maken, zonder dat ik verder iets handmatigs hoef te doen. Ik vond het fijn hoe we alles in het eerste gesprek via Zoom hebben kunnen bespreken. Verder hoe Daniëlle puntsgewijs aangaf wat ze van mij nodig had en wat ze zelf gedaan had en ging doen. En heel fijn dat ze persoonlijke video's voor mij heeft opgenomen, zodat ik weet hoe ik bepaalde dingen zelf kan doen (zoals mails aan de funnel toevoegen, lijsten maken etc.). Als ik Daniëlle niet had ingeschakeld denk ik dat het er anders pas over 2 jaar had gestaan en dat had mij heel veel frustratie en extra grijze haren gekost. Ik raad Daniëlle zeker aan aan ondernemers die een online training willen maken en die opzien tegen alle technische bijkomstigheden. Daniëlle is zeer kundig in wat ze doet en ze is betrouwbaar. Een voordeel van samenwerken met Daniëlle is dat ze op video vastlegt wat ze gedaan heeft en wat en hoe de mensen zelf nog het een en ander kunnen doen. Ik ben super blij dat ik met haar in zee ben gegaan."
Mirna Limon
Tekentrip
"Ik had geen enkele twijfel om met Daniëlle samen te werken. Ik dacht meteen: ja, zo iemand heb ik nodig. Door Daniëlle heb ik een goed functionerende website die ook goed wordt weergegeven op de mobiele telefoon. Ik vond het fijn dat ze video's voor me heeft opgenomen waarin ze uitlegt hoe ik zelf mijn website kan onderhouden, zoals een back-up maken. Wanneer ik niet had samengewerkt met Daniëlle had het me ongetwijfeld klanten gekost, omdat de website niet goed leesbaar was op de mobiele telefoon. Ik raad Daniëlle zeker aan. Ik vind haar professioneel en ze komt rustig over. Daniëlle kan je veel bieden, niet alleen voor een website, maar ook voor een online programma. Ik vond het fijn samenwerken met Daniëlle. Mijn website was en is in goede handen bij haar. "
Jelena Kuiper
Acupunctuurpraktijk De Edelsteen
"Ik had geen enkele twijfel om met Daniëlle samen te werken. Al vanaf het moment dat ik haar ontmoet heb, vond ik het fijn om met haar te sparren. Ze heeft duidelijk een beeld bij wat er moet worden neergezet en ze is prettig in een gesprek. Ik heb nu een super mooie leeromgeving. Daniëlle is enorm technisch, geeft snel antwoord en is enthousiast. Ik vond het fijn samenwerken."
Renate van Oort-Schreuder
People Support by Renate
"Mijn bezwaar om te investeren in mijn website waren de kosten. Ik had namelijk net mijn abonnement bij Wix verlengd met een jaar. Het is ook wennen om met een WordPress website te werken. Dankzij Digital D heb ik een mooie, goed functionerende website. Zelf was me dit nooit zo gelukt. Bovendien was ik dan weken bezig geweest. Ik kreeg een duidelijke uitleg over de werkwijze en Daniëlle hield goed rekening met mijn wensen. Bij oplevering waren er maar een paar kleine aanpassingen nodig. Ik raad Digital D aan, omdat Daniëlle goed begreep hoe mijn website eruit moest komen te zien. Bovendien komt zij haar afspraken stipt na. De academy vind ik ook een pluspunt. Het is handig als je zelf je website kunt bijhouden."
Anouk van der Linde
Active Dutch
"Het maken van een website is een tijdrovende klus. Door Digital D staat er nu een mooie, nieuwe, professionele website online die ik zelf kan gaan beheren. Ik kan Digital D aanraden, want het resultaat is top. Een belangrijke plus vind ik dat er een online academy beschikbaar is die me gaat helpen/leren om mijn website zelf te onderhouden. Danielle is gewoon een fijn mens om mee te werken :)!"
Loes Keuper
Ja-ZOO, Jouw Zaken Op Orde
"Ik ben een startende ondernemer en ik kan me helaas nog geen hoge kosten veroorloven. Doordat Digital D me heeft geholpen met mijn website heb ik een hele mooie website voor een mooi bedrag. Ik vond het contact met Daniëlle heel prettig verlopen. Ik zou Digital D zeker aanraden aan anderen, vanwege het prettige contact tijdens de werkzaamheden. Niks was te gek, als ik een idee had, dan werd dat gelijk uitgevoerd. Digital D is een echte aanrader als je een mooie website wilt hebben. De werkwijze van Daniëlle heb ik als zeer prettig ervaren."
Fanny Estoppey
vAbility
"Als startende ondernemer heb je meestal geen budget om te investeren in je website. Na prutsen om het zelf proberen te doen waar ik toch echt moet bekennen dat (ondanks een korte cursus) het gewoon een vak is! Dit moet je niet zelf willen doen. Digital D heeft mijn prutswerk hersteld en nog snel en efficiënt ook. Doe jezelf een plezier als ondernemer: laat het doen door Digital D en je website staat binnen no time online waardoor je aan de slag kunt met jouw product/dienst. Het heeft mij eigenlijk te veel tijd gekost om het zelf te doen en hierdoor ben ik ook omzet misgelopen. Digital D heeft gezorgd voor een snel werkende, naar persoonlijke voorkeur, ingestelde site. Ik raad Digital D zeker aan, want Digital D is snel, efficiënt, vriendelijk, behulpzaam en ze denkt mee. En wat is er handiger als dat je nog even na kunt lezen/kijken hoe je site ook alweer werkt. De video's zijn duidelijk. Ik ben heel blij met Digital D en ik raad haar zeker aan bij mijn kennissen en klanten."
Gaby Schell
So Bee
"Mijn bezwaar om te investeren in een website voor mijn bedrijf was de onzekerheid of de investering zich terug zou verdienen. In Daniëlle vond ik iemand met ervaring van websites die tips gaf wat wel en niet handig is. Doordat ik Digital D heb ingeschakeld had ik snel een professioneel uitziende website in de lucht én een stok achter de deur om teksten te schrijven. Ik kan Digital D zeker aanraden. Daniëlle is een prettig persoon die meedenkt en ook pro actief handelt."
Deanne Asmus
VADA Business Support
"Ik twijfelde nog even of ik zelf een website zou maken of dat ik dit zou uitbesteden. Na mijn contact met Digital D was de beslissing snel gemaakt. Dankzij de hulp van Digital D had ik snel een mooie professionele website. Ik moest enkel de teksten en foto's aanleveren. Digital D deed de rest. De service van Digital D is top! Ze verstond met weinig woorden wat ik wou. Ze heeft een snelle en doortastende aanpak en denkt ook mee. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat en kan Digital D alleen maar aanraden!"
Vicky Stox
oDesque
"Ik wilde mijn website in eerste instantie zelf maken vooral om er zelf ook van te leren. Het kostte me alleen veel te veel tijd en het was nog steeds niet naar mijn zin. Digital D heeft er vaart achter gezet. Er ik weet nu ook dat de basis goed is neergezet. De website is nu écht klaar. Het heeft mij enorm veel tijd bespaard. En ik kan hem toch zelf aanpassen indien nodig. Het is prettig werken met Daniëlle. Ze heeft goede tips en is duidelijk. Dankjewel Daniëlle! Ik ben erg tevreden met mijn website."
Margriet Beudeker
Plan M. Ondernemerssupport
"De eindstreep met het bouwen van mijn website was op een aantal technische punten volledig af. Heb er zoveel werk en tijd aan besteed. Als ik dit van tevoren had geweten dan had ik het zeker uitbesteed. Het heeft me onwijs veel opgeleverd dat Daniëlle me heeft geholpen met mijn website. Alle technische punten die je gewoon niet kan weten als je geen website bouwer bent. Door Daniëlle heb ik eindelijk mijn website af kunnen maken. Ik heb van Daniëlle een mooi technisch waardevol rapport ontvangen, nadat zij mijn website heeft gescand en zo kon ik mijn website met de juiste techniek afronden. Daniëlle is enorm behulpzaam, als je ergens niet uitkomt, kan je altijd bij haar terecht. Daarnaast verstaat zij haar vak en weet hoe een website gebouwd moet worden. Ik raad Daniëlle aan iedereen aan die vastloopt met het bouwen van een website. Ook raad ik haar aan als je een website wilt bouwen."
Susan Sandholm
Virtual Assistant Susan
" Ik wilde heel graag een professionele website om mijn nieuwe bedrijfsnaam een boost te geven en weer volledig als zelfstandige aan het werk te gaan. Omdat ik niet niet goed kon overzien op welke termijn alles afgerond kon zijn zocht ik iemand die flexibel met mij mee kon denken. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ik op een website ook makkelijk zelf aanpassingen kan doen en dat de website ook toegankelijk is via de telefoon. Ik had geen twijfels om Daniëlle in te schakelen. Ik heb gezien wat ze voor Fanny heeft gedaan en dat zag er heel goed uit. Het kennismakingsgesprek verliep ook goed en Daniëlle kon flexibel met mij meedenken! Het nadenken over een nieuwe website heeft niet alleen de nieuwe website opgeleverd, maar heeft mij ook doen inzien waar ik me met mijn bedrijf op wil focussen. Daarnaast was het leerzaam om te zien hoe Daniëlle soms goede ideeën over de teksten had en hoeveel suggesties ze heeft om beter vindbaar te zijn en/of jezelf goed in de (digitale) markt te zetten. Als ik Daniëlle's hulp niet had ingeschakeld dan had ik nu geen nieuwe website gehad en waarschijnlijk nog steeds niet de knoop doorgehakt om weer volledig als zelfstandige aan de slag te gaan. Het fijne aan de samenwerking vond ik de open communicatie en de flexibiliteit. Daarnaast de betrouwbaarheid. Daniëlle reageert altijd en dat is prettig in een samenwerking. Ik raad Daniëlle aan aan andere ZZP'ers. Om meerdere redenen: haar kennis, flexibiliteit, haar tips op marketing gebied, de goede prijs/kwaliteit verhouding, de filmpjes waardoor je zelf alle informatie kan terug vinden en baas bent over je eigen website en de prettige communicatie. Aan ondernemers die twijfelen aan het uitbesteden van hun website adviseer ik om het te doen. Het levert je veel tijd op en dankzij Daniëlle haar kennis overdracht behoud je zelf de controle! Daarnaast krijg je ook nog heel bruikbare tips voor je online vindbaarheid! Zelf puzzelen kost heel veel tijd en levert alleen maar frustratie op. Daniëlle is een kei in haar vak en voegt veel extra's toe door de online leeromgeving en al haar kennis over zichtbaarheid en vindbaarheid."

Werkzaamheden aan website voor Yvette Werkman van Afgevinkt

" Mijn acties gingen de mist in omdat ik de techniek onvoldoende in mijn vingers heb. Ik had geen enkele twijfel om met Daniëlle samen te werken. Ze kwam precies op tijd. Na een stille periode heb ik nu een succesvolle actie gedraaid. Het voelt alsof ik weer een bedrijf heb. Als ik Daniëlle niet had ingeschakeld dan had ik de actie niet gedraaid, hadden mijn klanten geen hulp gekregen, had ik geen omzet gehad en had ik er een zwaar hoofd in gehad of in nog wel meer tijd in mijn bedrijf moest steken. Het fijnst aan de samenwerking vond ik de heldere communicatie. Ik raad Daniëlle zeker aan aan iemand met een online bedrijf, want ze is betrouwbaar en snel en kundig. Als je techniek in orde is, loopt je bedrijf beter. Wat ook fijn was, was de hartelijke nazorg. De wetenschap dat als er nog vragen zouden zijn, dat ik daar ergens mee naartoe kon."

Werkzaamheden in ActiveCampaign en Plug & Pay voor Marjon Cosijn van Schrijfschool Marjon Cosijn

"Daniëlle heeft mij geholpen bij mijn online leeromgeving en ActiveCampaign. Als ik had moeten uitzoeken hoe het maken van alle koppelingen en automatiseringen werkten, dan was ik volgend jaar nog niet klaar geweest. Zowel de aankoop van de cursus, als van mijn weggever is geautomatiseerd. Ik hoef er handmatig niets voor te doen. Dit stukje professionalisering is voor mij een grote stap. Bovendien ontdekte ik door een aantal vragen van Daniëlle dat sommige keuzes, zoals dripping, bepaalde gevolgen hadden voor het ontvangen van de lesstof. En ook andere zaken had ik anders niet geweten.Fijn dat ik me nu alleen nog hoef bezig te houden met de inhoud van mijn funnel en nieuwsbrieven en niet met het technische aspect. Ik kan nu gaan opschalen. Advertenties gaan maken, zonder dat ik verder iets handmatigs hoef te doen. Ik vond het fijn hoe we alles in het eerste gesprek via Zoom hebben kunnen bespreken. Verder hoe Daniëlle puntsgewijs aangaf wat ze van mij nodig had en wat ze zelf gedaan had en ging doen. En heel fijn dat ze persoonlijke video's voor mij heeft opgenomen, zodat ik weet hoe ik bepaalde dingen zelf kan doen (zoals mails aan de funnel toevoegen, lijsten maken etc.). Als ik Daniëlle niet had ingeschakeld denk ik dat het er anders pas over 2 jaar had gestaan en dat had mij heel veel frustratie en extra grijze haren gekost. Ik raad Daniëlle zeker aan aan ondernemers die een online training willen maken en die opzien tegen alle technische bijkomstigheden. Daniëlle is zeer kundig in wat ze doet en ze is betrouwbaar. Een voordeel van samenwerken met Daniëlle is dat ze op video vastlegt wat ze gedaan heeft en wat en hoe de mensen zelf nog het een en ander kunnen doen. Ik ben super blij dat ik met haar in zee ben gegaan."

Werkzaamheden aan online academie en in ActiveCampaign voor Mirna Limon van Tekentrip

"Ik had geen enkele twijfel om met Daniëlle samen te werken. Ik dacht meteen: ja, zo iemand heb ik nodig. Door Daniëlle heb ik een goed functionerende website die ook goed wordt weergegeven op de mobiele telefoon. Ik vond het fijn dat ze video's voor me heeft opgenomen waarin ze uitlegt hoe ik zelf mijn website kan onderhouden, zoals een back-up maken. Wanneer ik niet had samengewerkt met Daniëlle had het me ongetwijfeld klanten gekost, omdat de website niet goed leesbaar was op de mobiele telefoon. Ik raad Daniëlle zeker aan. Ik vind haar professioneel en ze komt rustig over. Daniëlle kan je veel bieden, niet alleen voor een website, maar ook voor een online programma. Ik vond het fijn samenwerken met Daniëlle. Mijn website was en is in goede handen bij haar."

Werkzaamheden aan website voor Jelena Kuiper van Acupunctuurpraktijk De Edelsteen

"Ik had geen enkele twijfel om met Daniëlle samen te werken. Al vanaf het moment dat ik haar ontmoet heb, vond ik het fijn om met haar te sparren. Ze heeft duidelijk een beeld bij wat er moet worden neergezet en ze is prettig in een gesprek. Ik heb nu een super mooie leeromgeving. Daniëlle is enorm technisch, geeft snel antwoord en is enthousiast. Ik vond het fijn samenwerken."

Werkzaamheden aan online academie en in ActiveCampaign voor Renate Van Oort-Schreuder van People Support by Renate