Stel je voor:

Binnen een paar weken heb je zelf een prachtige website gemaakt voor je bedrijf. Wat zou het voor je betekenen als je ideale klant je online vindt? Als hij via je website een aanvraag voor een offerte doet?

En het mooie is: een website bouwen is makkelijker dan je denkt. Je hebt er geen technische kennis voor nodig en je raakt er niet van gefrustreerd. Ook al heb je tot nog toe andere ervaringen.

Ben je bereid zelf je website te bouwen? Lees dan deze pagina helemaal uit, want dit is misschien wel de belangrijkste pagina die je over dit onderwerp de komende tijd zal tegenkomen.

Ben je een vrouwelijke ondernemer en wil het maar niet lukken met het bouwen van je website?

Gelukkig heb je ontzettend goede ideëen. Heb je professionele foto’s of rake teksten die perfect zijn voor je website. Het is maandagochtend en je besluit aan de slag te gaan met je website, want het is belangrijk. Je hebt aantekeningen om je heen verzameld en je klapt je laptop open. Maar anderhalf uur later klap je je laptop weer dicht en eigenlijk heb je niets gedaan. Het lukt niet, omdat je geen idee hebt waar je moet beginnen. Je haakt af…

En dat is nog niet alles, want wat er ook gebeurt is dat:

Je bent niet de enige die hier last van heeft. Veel vrouwelijke ondernemers die geen kennis hebben van websites, worstelen hiermee en hebben geen goed werkende website. Een gemiste kans, want online trek je klanten aan. Maar daarvoor heb je wel een website nodig…

Ook voor jou is er een manier dat je een goed werkende en professionele website bouwt zonder groot budget, zonder technische kennis en zonder frustraties

Stel je eens voor:

Je grootste vijanden...

De oplossing

Met Website Builder bouw jij je eigen website. Zonder technische kennis. Zonder frustratie. Maar met ondersteuning van mij waardoor jij straks een goed werkende en aantrekkelijke website hebt voor jouw bedrijf

Maak zelf je website zonder technische kennis en zonder frustratie

Wat krijg je als deelnemer van Website Builder?

Wat krijg je allemaal?

Een greep uit het aanbod. Je ontdekt hoe je

Tijdelijke aanbieding als je nú beslist normaal 547 euro nu tijdelijk 497 euro

Je investering

Meedoen aan Website Builder kost normaal  547 euro. Alleen nú krijg je deze online training voor 497 euro met alle bonussen.  Dit is inclusief het Divi thema met lifetime licentie ter waarde van 210 euro.

Juist nu in deze onzekere tijd van Corona is het belangrijk om online zichtbaar te zijn met je bedrijf en een goed werkende website te hebben.

Voor deze online training geldt tijdelijk een erg voordelige prijs, maar binnenkort gaat de prijs weer omhoog. Daarom is NU het moment om deze investering te doen zodat je je website bouwt en online zichtbaar bent met je bedrijf. Daarnaast krijg je als bonus persoonlijke ondersteuning van mij op het moment dat je er zelf niet uitkomt.

Lukt het je niet om in één keer te investeren? Dan bied ik je de mogelijkheid om in drie termijnen te betalen van 180 euro.

Voor wie is Website Builder?

Website Builder is ideaal voor vrouwelijke ondernemers die klanten willen aantrekken met hun website, maar niet weten hoe ze zelf een goed werkende en aantrekkelijke website kunnen bouwen. Als je zonder technische kennis en zonder frustratie lekker aan de slag wil met je website en niet onnodig veel tijd wilt besteden aan alles zelf uit te moeten zoeken. Voor de onderneemster die een online plek wil hebben waar je ideale klant 24/7 kennis met je kan maken. Met je producten of met je diensten. Een contactformulier kan invullen. Een e-book kan aanvragen of een aankoop kan doen. In al die gevallen is Website Builder bij uitstek geschikt voor jou.

Kleine waarschuwing vooraf

Als je denkt dat je niets hoeft te doen voor het bouwen van je website of denkt dat je het in één dag gedaan hebt, dan is deze training niet voor jou. Want je zal eerst alle modules moeten doorlopen en echt zelf met de videolessen aan de slag moeten gaan, wil je een goed werkende en aantrekkelijke website voor je bedrijf kunnen bouwen. Dit betekent dat je je moet inzetten en gemotiveerd moet zijn.

Ik werk alleen met gemotiveerde vrouwelijke ondernemers. Onderneemsters die ervoor gaan en willen knallen met hun bedrijf. 

De ideale manier om zelf je website te bouwen

Sinds 12 jaar heb ik heel veel websites mogen bouwen. Jarenlang bouwde ik websites met verschillende thema’s, maar altijd worstelde ik wel met iets. Geen enkel thema leek perfect. Af en toe wist ik me gewoon geen raad met de techniek. Zat ik met mijn handen in het haar en baalde ik als een stekker …

Tot ik ging werken met het Divi thema. Een verademing voor mij als webbouwer! Een thema dat eindelijk deed wat ik voor ogen had. Zo ontzettend gebruiksvriendelijk! Websites bouwen is met dit thema juist een feest! Daarom bouw ik websites nu alleen nog maar met het Divi thema. Ook omdat de klanten voor wie ik een website bouw, hiermee zelf hun website kunnen bijhouden (met hulp van mijn online videolessen).

Omdat ik precies weet hoe frustererend het is als je maar wat aanmoddert met je site en geen steek verder komt, heb ik de online training Website Builder opgezet met stap-voor-stap videolessen.

Een heel toegankelijke training, ook wanneer je geen technische kennis hebt. Al mijn kennis van de afgelopen 12 jaar en de complete uitleg over het zeer gebruiksvriendelijke Divi thema heb ik gebundeld in deze training waarmee jij je eigen website bouwt. Zonder frustatie. Eén die zowel aantrekkelijk is als goed werkt. Eén waarmee je online klanten aantrekt…

Garantie

Het lukt je altijd. Mocht je er niet uitkomen tijdens het werken aan je website, dan kun je mij altijd inschakelen. Ik reken hier niets voor

Veelgestelde vragen

Deze online training is juist geschikt voor jou. De lessen en video’s zijn zo gemaakt, dat deze uitermate geschikt zijn voor mensen die a-technisch zijn

Ja zeker! De lessen en video’s zijn zo opgezet dat je geen technische kennis nodig hebt. Je hoeft alleen maar de stappen te volgen die ik ook in de video zet. En kom je er alsnog niet uit? Dan kun je gratis mijn support inschakelen.

Het Divi thema is een zeer gebruiksvriendelijk thema met heel veel mogelijkheden. De mogelijkheden zie je terug in de videolessen. En kun je iets niet terugvinden? Vraag het me, ik laat het je graag zien.

De investering haal je er zeker uit. Je hoeft niet alles zelf uit te zoeken, wat je heel veel tijd bespaart (en tijd is geld…). En wanneer je een webbouwer moet inhuren, ben je nog veel meer geld kwijt. Daarnaast heb je een heel jaar toegang tot deze training. Wanneer je een keer iets wilt aanpassen aan een pagina, een nieuwe pagina wilt toevoegen of onderhoud moet doen aan je website: je kan altijd weer de videolessen erbij pakken. Na dit jaar kun je voor een klein bedrag een membership afsluiten waarbij je langer toegang houdt. 

Het bedrag van deze training is een serieuze investering. Wat weerhoudt je om deze investering te doen? Heb je het geld nu echt niet of durf je niet te investeren? Ga dit voor jezelf na en bedenk dat deze investering zich makkelijk terugverdient. Helemaal omdat je met je website nieuwe klanten aantrekt. Lukt het je echt niet om in één keer te investeren? Dan bied ik je de mogelijkheid om in drie termijnen te betalen.

Je hebt een jaar lang toegang tot de training. Voor het Divi thema heb je een lifetime licentie, dus daar komen geen jaarlijkse kosten meer bij. Na het jaar kun je voor een klein bedrag een membership afsluiten waarbij je langer toegang houdt tot de online training.

De training bestaat uit 9 modules en deze kun je helemaal in je eigen tempo volgen. Na je aanmelding krijg je meteen toegang tot alle modules. Je hoeft dus niet 1 module per week te doen, maar bepaalt zelf het tempo. Wel is het zo dat hoe hoger het tempo, hoe eerder je website klaar is. Maar: sla geen modules over. De modules zijn in een bepaalde volgorde opgezet, dus volg alle videolessen in de juiste volgorde. 

 

Je ontvangt van mij een invulbaar werkboek en een invulbare checklist. Deze zijn allebei in PDF formaat en kun je opslaan op je laptop of PC. 

Na aanmelding ontvang je van mij je inloggegevens en kun je meteen beginnen met de training.

Ik doe mee

Wil jij online zichtbaar zijn met je website? Zodat je klanten je online weten te vinden? Als je geen actie onderneemt, blijf je maar aanmodderen en heb je nog steeds geen website. Is je bedrijf nog steeds onzichtbaar in Google… Brengt je ideale klant nog steeds een bezoek aan de site van je concurrent en niet aan die van jou…

Nu is het moment om mee te doen aan Website Builder. De prijs voor Website Builder zal nooit lager worden dan nu….

Ik zie je snel in Website Builder. 

PS:

PPS: Wat ga je doen?

PPPS: