online leeromgeving laten maken, technische hulp bij maken online training, technisch virtual assitant

Technische ondersteuning bij online programma’s voor vrouwelijke ondernemers met twee digitale linkerhanden

online leeromgeving laten maken, technische hulp bij maken online training, technisch virtual assitant

Technische ondersteuning bij online programma’s voor vrouwelijke ondernemers met twee digitale linkerhanden

Wil je een online leeromgeving in 1 dag? Omdat je snel je online training wilt aanbieden? Omdat je niet wekenlang wilt wachten voor je je eerste deelnemers kan ontvangen in je online academie? In deze blog lees je er meer over.

Waarom een online leeromgeving in 1 dag?

Je online leeromgeving in een dag klaar hebben is ideaal. Het is wel een kwestie van snel knopen doorhakken, maar het bespaart je veel tijd. Tijd van heen en weer mailen met degene die je academie maakt. Tijd die je ook kan besteden aan de verkoop van je programma of aan de inhoud. Of tijd die je aan het versterken van je expertstatus kan besteden door te gaan bloggen.

Hoe werkt dat: een online leeromgeving in 1 dag?

Online leeromgevingen bouw ik in één of twee weken tijd óf in een dag. Afhankelijk van wat mijn klant wilt. Wil je een online leeromgeving in één dag? Dan komen we één dag samen en bouw ik je online academie terwijl jij naast me zit. Voor die tijd heb je al je wensen aan me doorgegeven en heb je de indeling van je programma en al het cursusmateriaal naar me toegestuurd. Ik zorg ervoor dat ik technisch alle voorbereidingen heb getroffen zodat we meteen aan de slag kunnen. Aan het eind van de dag is je online leeromgeving klaar.

Hoeveel kost het om een digitale leeromgeving in 1 dag te laten maken?

De prijs voor een digitale leeromgeving in één dag staat op mijn website bij de kosten voor het laten maken van een online leeromgeving.

Met welk systeem wordt je online leeromgeving gemaakt?

Online leeromgevingen maak ik met WordPress in combinatie met WishList Member of LearnDash. WishList Member is een membership plugin en LearnDash is een learning management system. Tijdens het online kennismakingsgesprek neem ik beide systemen met je door en beslissen we welk systeem het beste bij jouw online training past.

Op welke termijn kan je online academie gemaakt worden?

Wanneer je je online academie in een dag wilt laten maken, kan ik op korte termijn al voor je aan de slag. Juist omdat we samen zitten bij het bouwen, kost het minder tijd. Je kunt je leeromgeving dus al op korte termijn online hebben.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over het laten maken van je online academie? Plan dan een online kennismakingsgesprek met me in.

Gratis stappenplan voor online training. Ontdek wat je nodig hebt voor het maken van je online training. Digital D - hulp bij online training

Ontvang het gratis stappenplan voor je online training

Laat je naam en e-mailadres achter en ontvang het stappenplan meteen in je mailbox.

You have Successfully Subscribed!