Online leeromgevingen
Online leeromgevingen
Wil je een online leeromgeving waarmee je 24/7 je kennis online verkoopt?

Stel je voor:

binnen een paar weken heb je een online leeromgeving waarmee je meer klanten tegelijk helpt. Wat zou het voor je betekenen als je 24/7 online trainingen verkoopt? Zelfs wanneer je op vakantie bent of terwijl je slaapt. Als de inschrijvingen voor je cursus binnenstromen zonder dat jij hier verder omkijken naar hebt.

En het mooie is: ook jij kan je lessen online aanbieden zonder dat het je veel tijd kost. 

Wil je aan de slag met je online cursus? Lees dan deze pagina helemaal uit, want dit misschien wel de belangrijkste pagina die je over dit onderwerp de komende tijd zal tegenkomen.

Ben je een vrouwelijke ondernemer en heb je geen idee hoe je je expertise en kennis online kan aanbieden?
M

Heb je zoveel kennis, maar heb je geen idee hoe je dat op een goede manier online voor het voetlicht moet krijgen? Frustrerend, want op die manier laat je heel veel klanten en omzet liggen…

M

Stel je je online training uit, omdat je je geen raad weet met de techniek? Als je online leeromgeving er maar niet komt, omdat je vastloopt met de techniek, loop je een steeds grotere achterstand op je concurrenten. Zonder online leeromgeving laat je gewoon kansen liggen en kaapt je concurrent jouw klanten weg

M

Hoor je over zoveel verschillende systemen voor je online training? Zie je door de bomen het bos niet meer en haak je af? 

M

Je hebt het gezien in 2020: nu is het moment om te beginnen met een online training. Als je nu niet instapt in online programma’s, dan hebben je concurrenten al een online training opgezet en is het te laat. 

Gelukkig heb je ontzettend goede ideëen voor je online training. Het is maandagochtend en je besluit aan de slag te gaan met het maken van je online training. Maar nog geen uur later klap je je laptop alweer dicht en kom je tot de conclusie dat je geen steek verder bent gekomen. Het lukt niet, omdat je geen idee hebt waar je moet beginnen. Je haakt af…

online leeromgeving laten maken, online academie laten bouwen, online cursus, online training, online programma
online leeromgeving laten maken, online academie laten bouwen, online cursus, online training, online programma

En dat is nog niet alles, want wat er ook gebeurt is:

M

dat je nu klanten misloopt, omdat je vastzit aan het uurtje-factuurtje verdienmodel waardoor je niet kan opschalen

M

dat je door alle 1:1 begeleidingen die je doet een overvolle agenda hebt waardoor je geen tijd hebt voor jezelf of je gezin

M

dat je ideale klant online trainingen volgt bij je concurrent, omdat hij wel een online leeromgeving heeft

Je bent niet de enige die hier last van heeft. Veel vrouwelijke ondernemers die geen kennis hebben van techniek, worstelen met het maken van een online training. Een gemiste kans, want met een online programma help je meer klanten tegelijk. Maar daarvoor heb je wel een online leeromgeving nodig…

Ook voor jou is er een manier dat je 24/7 online trainingen verkoopt, zonder dat het je veel tijd kost

Stel je eens voor:

N

dat je binnen een paar weken een online leeromgeving hebt waarmee je je kennis via online lessen verkoopt en heel veel klanten tegelijk helpt

N

24/7 inschrijvingen voor je online training, zonder dat het je tijd kost en zonder dat je omkijken hebt naar de techniek

N

je lessen, training of cursus verkopen zelfs terwijl je slaapt, omdat alles geautomatiseerd is

N

online lessen kunnen altijd doorgaan: ook bij een pandemie

N

dat je straks een bedrijf hebt dat oneindig schaalbaar is: er zit geen limiet aan het aantal klanten dat je kan helpen

online leeromgeving laten maken, online academie laten bouwen, online cursus, online training, online programma
Je grootste vijanden...
s

Vijand 1: je hebt geen technische kennis. Als je een online leeromgeving gaat bouwen, heb je technische kennis nodig. Denk je en dat houdt je tegen. Maar dat hoeft helemaal niet…

s

Vijand 2: er is heel veel onzin op de markt. Iedereen zegt wat anders.

De oplossing
online leeromgeving laten maken, online academie laten bouwen, online cursus, online training, online programma

Het gros van de vrouwelijke ondernemers heeft een hekel aan de techniek. Maar de oplossing hiervoor is heel simpel. Laat mij je online leeromgeving maken. Zodat jij je lessen online kan aanbieden zonder dat je omkijken hebt naar technisch gedoe. Ik vertel je graag hoe ik je help met je online leeromgeving. Plan hier je online kennismakingsgesprek in

Een soepele online leeromgeving zonder technische kennis en zonder frustraties

Wanneer ik je online leeromgeving maak

$

Krijg je meer klanten en meer omzet, doordat je meer klanten tegelijk helpt en makkelijk kan opschalen

$

Verkoop je 24/7 – zelfs wanneer je op vakantie bent

$

Ben je nooit meer afhankelijk van een pandemie – online lessen gaan immers altijd door

$

Krijg je meer vrijheid en meer vrije tijd, omdat je online leeromgeving volledig geautomatiseerd is 

Wat krijg je allemaal?

Een greep uit het aanbod

$

een online leeromgeving gemaakt in WordPress – een zeer gebruiksvriendelijk en betrouwbaar systeem en daardoor prettig om mee te werken voor zowel jou als je klant. Je zit ook niet vast aan levenslange, dure abonnementen (zoals bij software systemen die je huurt)

$

een geautomatiseerd betaalsysteem, waardoor je klant online betaalt zonder dat je aan allemaal knoppen hoeft te draaien

$

optioneel: een volledig ingericht e-mailsysteem zodat je e-mails naar deelnemers van je online training automatisch worden verstuurd. Ongeacht wanneer ze inschrijven. Dit bespaart je veel tijd.

Voor wie maak ik online leeromgevingen?

Ik maak online leeromgevingen voor vrouwelijke ondernemers die 24/7 hun online lessen willen verkopen, zonder dat ze er omkijken naar hebben. Maar die opzien tegen de techniek waardoor het voelt alsof ze twee digitale linkerhanden hebben en daardoor geen idee hebben hoe ze hun training, programma of lessen online krijgen. 

Ben jij een vrouwelijke ondernemer die oneindig wil opschalen met online lessen, maar opziet tegen de techniek? Dan maak ik graag een online leeromgeving voor je. 

online leeromgeving laten maken, online academie laten bouwen, online cursus, online training, online programma

Kleine waarschuwing vooraf: als je denkt dat je niets hoeft te doen voor je online leeromgeving dan heb je het mis. Je zal eerst de inhoud van de lessen moeten uitschrijven en eventueel video’s moeten opnemen. Dit betekent dat je er tijd in moet investeren. Onthoud dat deze tijdinvestering maar eenmalig is. Je online programma verkoop je straks keer op keer zonder dat dit je tijd kost.

Ik werk alleen met gemotiveerde vrouwelijke ondernemers. Onderneemsters die ervoor gaan en willen knallen met hun bedrijf. 

De ideale manier je online programma te verkopen

Weet je dat jij en ik iets gemeen hebben?

Ook ik had jaren geleden geen technische kennis. Had nog nooit een website, laat staan een online leeromgeving gemaakt.

Tot 2008.

Mijn partner en ik startten een eigen bedrijf. We begonnen vol frisse moed, maar na een jaar waren we onze investeringen kwijt en moesten we opnieuw beginnen. Zonder geld en zonder website.

Omdat we snel geld moesten verdienen en dus online moesten, besloot ik zelf een website te bouwen.

Ik merkte dat het technische me lag en vond het boeiend om alles zelf uit te zoeken.

Helemaal trots was ik toen de website klaar was. Die er ook nog eens heel professioneel uit zag.

Toen ik me daarna verdiepte in zoekmachineoptimalisatie werd “mijn” website ook nog eens heel goed vindbaar in Google. Als kers op de taart stroomden de aanvragen binnen.

Na jarenlang websites maken, ontdekte ik iets dat ik zelfs nog leuker vond: online leeromgevingen. Met online leeromgevingen komt er nog iets meer techniek om de hoek kijken dan bij websites bouwen.

Dat maakt dat ik online leeromgevingen het allerleukste vind om te maken, want van techniek gaat mijn hart een stuk sneller kloppen.

Jij hebt – net als ik destijds – geen ervaring met de techniek van online leeromgevingen.

Alleen jouw hart gaat niet sneller kloppen van techniek. Wel van het helpen van mensen. En juist met een online training help je heel veel mensen tegelijk met jouw vakkennis.

online leeromgeving laten maken, online academie laten bouwen, online cursus, online training, online programma
Ik wil een goed werkende online leeromgeving

Wil je je training, cursus of programma online aanbieden? Zodat je heel veel  klanten tegelijk helpt zonder dat het je tijd kost? Zodat je meer omzet en meer vrije tijd en vrijheid hebt? Zodat je nooit meer afhankelijk bent van een pandemie, omdat online lessen altijd doorgaan? Ik help je graag met de techniek van je online leeromgeving. Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met me in.

Of doe je niets? Om er een paar jaar later achter te komen dat je zonder online training veel klanten bent misgelopen. En dus omzet. Maar ook veel tijd hebt verspild.

Nu is mijn vraag aan jou: waar kies jij voor?

PS:

$

Ik maak je online leeromgeving in WordPress – een zeer gebruiksvriendelijk en betrouwbaar systeem en daardoor prettig om mee te werken voor zowel jou als je klant. Je zit ook niet vast aan levenslange, dure abonnementen (zoals bij software systemen die je huurt)

$

Ik zet een geautomatiseerd betaalsysteem voor je op, waardoor je klant online betaalt zonder dat je aan allemaal knoppen hoeft te draaien

$

Ik kan je ook nog helpen met een volledig ingericht e-mailsysteem zodat je e-mails naar deelnemers van je online training automatisch worden verstuurd. Ongeacht wanneer ze inschrijven. Dit bespaart je veel tijd.