Stel je voor:

Binnen een paar weken heb je een online leeromgeving waarmee je meer klanten tegelijk helpt. Wat zou het voor je betekenen als je 24/7 online trainingen verkoopt? Zelfs wanneer je op vakantie bent of terwijl je slaapt. Als de inschrijvingen voor je cursus binnenstromen zonder dat jij hier verder omkijken naar hebt. 

En het mooie is: ook jij kan je lessen online aanbieden zonder dat het je veel tijd kost. 

Wil je aan de slag met je online cursus? Lees dan deze pagina helemaal uit, want dit is misschien wel de belangrijkste pagina die je over dit onderwerp de komende tijd zal tegenkomen. 

online leeromgeving laten maken
Daniëlle, jouw online leeromgeving expert

Ben je een vrouwelijke ondernemer en heb je geen idee hoe je je expertise en kennis online kan aanbieden?

Gelukkig heb je ontzettend goede ideëen voor je online training. Het is maandagochtend en je besluit aan de slag te gaan met het maken van je online training. Maar nog geen uur later klap je je laptop alweer dicht en kom je tot de conclusie dat je geen steek verder bent gekomen. Het lukt niet, omdat je geen idee hebt waar je moet beginnen. Je haakt af…

En dat is nog niet alles, want wat er ook gebeurt is dat je:

Je bent niet de enige die hier last van heeft. Veel vrouwelijke ondernemers die geen kennis hebben van techniek, worstelen met het maken van een online training. Een gemiste kans, want met een online programma help je meer klanten tegelijk. Maar daarvoor heb je wel een online leeromgeving nodig…

Ook voor jou is er een manier dat je 24/7 online trainingen verkoopt, zonder dat het je veel tijd kost

Stel je eens voor:

Je grootste vijanden...

De oplossing

Het gros van de vrouwelijke ondernemers heeft een hekel aan de techniek. Maar de oplossing hiervoor is heel simpel. Laat mij je online leeromgeving maken. Zodat jij je lessen online kan aanbieden zonder dat je omkijken hebt naar technisch gedoe. Ik vertel je graag hoe ik je help met je online leeromgeving. Plan hier je online kennismakingsgesprek in

Een soepele online leeromgeving zonder technische kennis en zonder frustraties

Wanneer ik je online leeromgeving maak:

Wat krijg je allemaal?

Een greep uit het aanbod

Voor wie maak ik online leeromgevingen?

Ik maak online leeromgevingen voor vrouwelijke ondernemers die 24/7 hun online lessen willen verkopen, zonder dat ze er omkijken naar hebben. Maar die opzien tegen de techniek waardoor het voelt alsof ze twee digitale linkerhanden hebben en daardoor geen idee hebben hoe ze hun training, programma of lessen online krijgen. 

Ben jij een vrouwelijke ondernemer die oneindig wil opschalen met online lessen, maar opziet tegen de techniek? Dan maak ik graag een online leeromgeving voor je. 

Kleine waarschuwing vooraf:

als je denkt dat je niets hoeft te doen voor je online leeromgeving dan heb je het mis. Je zal eerst de inhoud van de lessen moeten uitschrijven en eventueel video’s moeten opnemen. Dit betekent dat je er tijd in moet investeren. Onthoud dat deze tijdinvestering maar eenmalig is. Je online programma verkoop je straks keer op keer zonder dat dit je tijd kost.

Ik werk alleen met gemotiveerde vrouwelijke ondernemers. Onderneemsters die ervoor gaan en willen knallen met hun bedrijf. 

De ideale manier om je kennis online aan te bieden

Weet je dat jij en ik iets gemeen hebben?

Ook ik had jaren geleden geen technische kennis. Had nog nooit een website, laat staan een online leeromgeving gemaakt.

Tot 2008.

Mijn partner en ik startten een eigen bedrijf. We begonnen vol frisse moed, maar na een jaar waren we onze investeringen kwijt en moesten we opnieuw beginnen. Zonder geld en zonder website.

Omdat we snel geld moesten verdienen en dus online moesten, besloot ik zelf een website te bouwen.

Ik merkte dat het technische me lag en vond het boeiend om alles zelf uit te zoeken.

Helemaal trots was ik toen de website klaar was. Die er ook nog eens heel professioneel uit zag.

Toen ik me daarna verdiepte in zoekmachineoptimalisatie werd “mijn” website ook nog eens heel goed vindbaar in Google. Als kers op de taart stroomden de aanvragen binnen.

Na jarenlang websites maken, ontdekte ik iets dat ik zelfs nog leuker vond: online leeromgevingen. Met online leeromgevingen komt er nog iets meer techniek om de hoek kijken dan bij websites bouwen.

Dat maakt dat ik online leeromgevingen het allerleukste vind om te maken, want van techniek gaat mijn hart een stuk sneller kloppen.

Jij hebt – net als ik destijds – geen ervaring met de techniek van online leeromgevingen.

Alleen jouw hart gaat niet sneller kloppen van techniek. Wel van het helpen van mensen. En juist met een online training help je heel veel mensen tegelijk met jouw vakkennis.

Wanneer je een goed werkende online leeromgeving wilt

Wil je je training, cursus of programma online aanbieden? Zodat je heel veel  klanten tegelijk helpt zonder dat het je tijd kost? Zodat je meer omzet en meer vrije tijd en vrijheid hebt? Zodat je nooit meer afhankelijk bent van een pandemie, omdat online lessen altijd doorgaan? Ik help je graag met de techniek van je online leeromgeving. Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met me in.

Of doe je niets? Om er een paar jaar later achter te komen dat je zonder online training veel klanten bent misgelopen. En dus omzet. Maar ook veel tijd hebt verspild.

Nu is mijn vraag aan jou: waar kies jij voor?

PS: