Over Daniëlle

Hoe je met een goed werkende en aantrekkelijke website online gevonden wordt door je ideale klant

Herken je je hierin?

Ben je een (startende) ondernemer en heb je nog geen website? 

Heb je al wel ideeën voor een website, maar weet je niet hoe je dit in WordPress voor elkaar kunt krijgen of heb je helemaal geen zin in het technische gedoe van het maken van een website? 

Heb je echt geen tijd om je te verdiepen in hoe je je website in WordPress kan maken? 

Schuif je daarom het maken van je website steeds voor je uit? 

Als je niets doet, dan 

Is je bedrijf niet vindbaar in Google 

Trek je online geen nieuwe klanten aan 

Laat me je helpen!

Je hebt dringend een goed werkende website nodig zodat jouw ideale klanten je bedrijf online kunnen vinden!

We gaan samen aan de slag met je website. Jij levert de teksten en foto’s aan en ik zorg voor het technische gedeelte van je site.

Binnen een paar weken kun je al je website live hebben. Hoe sneller je de content aanlevert, hoe sneller je website online kan.

Jouw website ziet er niet alleen professioneel uit, maar is ook geoptimaliseerd voor Google.

Nadat je website online is, laat ik je niet aan je lot over. Je ontvangt van mij een handleiding hoe je zelf simpele aanpassingen kunt doen, zoals het toevoegen of wijzigen van teksten, foto’s, pagina’s of blogberichten. Je kunt bij mij ook een onderhoudscontract afsluiten en dan houd ik je website voor je bij als je dat prettiger vindt.

Over Daniëlle

websitebouwer wordpress, online leeromgeving/training, bloggen, blogger, digital d online marketing virtual assistant/webassistant

Ik ben Daniëlle van der Haven. Ik maak al jarenlang websites en datzelfde geldt ook voor schrijven. Eerst deed ik dit in loondienst en als hobby en nu als zelfstandig ondernemer.

De eerste website die ik maakte…

Mijn eerste website bouwde ik toen mijn toenmalige leidinggevende hetzelfde type intranetpagina wilde als die van een andere afdeling binnen het bedrijf. Op dat moment had onze afdeling nog helemaal geen intranetpagina. Binnen no-time had ik de website nagebouwd. Zonder ervaring en zonder opleiding. Ik heb het mezelf allemaal aangeleerd. Dit was toen WordPress net bestond. Dit was het moment dat ik wist dat het maken van websites datgene is wat ik het leukste vind om te doen, naast schrijven.

Bloggen

Mijn tweede passie is schrijven. Als kind vond ik het al heerlijk om te schrijven. Ik typte lange verhalen op een ouderwetse typemachine. In die tijd hadden wij nog geen computer. Tientallen jaren later pakte ik het schrijven weer op en begon ik een blog voor moeders. Bijna vijf jaar lang schreef ik blogartikelen die ik optimaliseerde voor Google. Mijn blog werd maandelijks door zo’n 15.000 unieke bezoekers gelezen en bedrijven vroegen mij voor betaalde samenwerkingen. Naast het schrijven van blogs, ben ik me meer gaan verdiepen in copywriting, oftewel verkopende teksten voor op je website. Met tekst is zoveel mogelijk (net als met websites trouwens)!

 

Digital D

Met mijn bedrijf Digital D houd ik me dagelijks bezig met dat wat me het meest fascineert: websites, blogs en hoe je hiermee én met online tools de online zichtbaarheid van je bedrijf kan vergroten. En dus klanten kan aantrekken. Eigenlijk zie ik mijn bedrijf niet als werk, omdat dit is wat ik het liefste doe.

Samenwerken

Ga je met mij in zee, dan werk je samen met een betrokken websitebouwer. Iemand die met je meedenkt en je tools geeft waarmee je online zichtbaar wordt. Het is mijn missie om (startende) ondernemers online zichtbaar te maken. Met hun bedrijf, website, online omgeving of blog.