WordPress website gemaakt voor psychiater De Vries

WordPress website gemaakt voor psychiater De Vries

portfolio-psychiaterdevries-home
WordPress website gemaakt voor Afgevinkt

WordPress website gemaakt voor Afgevinkt

WordPress website gemaakt voor Active Dutch

WordPress website gemaakt voor Active Dutch
"Mijn bezwaar om te investeren in mijn website waren de kosten. Ik had namelijk net mijn abonnement bij Wix verlengd met een jaar. Het is ook wennen om met een WordPress website te werken. Dankzij Digital D heb ik een mooie, goed functionerende website. Zelf was me dit nooit zo gelukt. Bovendien was ik dan weken bezig geweest. Ik kreeg een duidelijke uitleg over de werkwijze en Daniëlle hield goed rekening met mijn wensen. Bij oplevering waren er maar een paar kleine aanpassingen nodig. Ik raad Digital D aan, omdat Daniëlle goed begreep hoe mijn website eruit moest komen te zien. Bovendien komt zij haar afspraken stipt na. De academy vind ik ook een pluspunt. Het is handig als je zelf je website kunt bijhouden."
Anouk van der Linde
Active Dutch

WordPress website gemaakt voor Ja-ZOO

WordPress website gemaakt voor Ja-ZOO
"Het maken van een website is een tijdrovende klus. Door Digital D staat er nu een mooie, nieuwe, professionele website online die ik zelf kan gaan beheren. Ik kan Digital D aanraden, want het resultaat is top. Een belangrijke plus vind ik dat er een online academy beschikbaar is die me gaat helpen/leren om mijn website zelf te onderhouden. Danielle is gewoon een fijn mens om mee te werken :)!"
Loes Keuper
Ja-ZOO, Jouw Zaken Op Orde

WordPress website gemaakt voor vAbility

WordPress website gemaakt voor vAbility
"Ik ben een startende ondernemer en ik kan me helaas nog geen hoge kosten veroorloven. Doordat Digital D me heeft geholpen met mijn website heb ik een hele mooie website voor een mooi bedrag. Ik vond het contact met Daniëlle heel prettig verlopen. Ik zou Digital D zeker aanraden aan anderen, vanwege het prettige contact tijdens de werkzaamheden. Niks was te gek, als ik een idee had, dan werd dat gelijk uitgevoerd. Digital D is een echte aanrader als je een mooie website wilt hebben. De werkwijze van Daniëlle heb ik als zeer prettig ervaren."
Fanny Estoppey
vAbility

WordPress website gemaakt voor VADA Business Support

WordPress website gemaakt voor VADA Business Support
"Mijn bezwaar om te investeren in een website voor mijn bedrijf was de onzekerheid of de investering zich terug zou verdienen. In Daniëlle vond ik iemand met ervaring van websites die tips gaf wat wel en niet handig is. Doordat ik Digital D heb ingeschakeld had ik snel een professioneel uitziende website in de lucht én een stok achter de deur om teksten te schrijven. Ik kan Digital D zeker aanraden. Daniëlle is een prettig persoon die meedenkt en ook pro actief handelt."
Deanne Asmus
VADA Business Support

WordPress website gemaakt voor oDesque

WordPress website gemaakt voor oDesque
"Ik twijfelde nog even of ik zelf een website zou maken of dat ik dit zou uitbesteden. Na mijn contact met Digital D was de beslissing snel gemaakt. Dankzij de hulp van Digital D had ik snel een mooie professionele website. Ik moest enkel de teksten en foto's aanleveren. Digital D deed de rest. De service van Digital D is top! Ze verstond met weinig woorden wat ik wou. Ze heeft een snelle en doortastende aanpak en denkt ook mee. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat en kan Digital D alleen maar aanraden!"
Vicky Stox
oDesque

WordPress website gemaakt voor Plan M.

WordPress website gemaakt voor Plan M.
"Ik wilde mijn website in eerste instantie zelf maken vooral om er zelf ook van te leren. Het kostte me alleen veel te veel tijd en het was nog steeds niet naar mijn zin. Digital D heeft er vaart achter gezet. Er ik weet nu ook dat de basis goed is neergezet. De website is nu écht klaar. Het heeft mij enorm veel tijd bespaard. En ik kan hem toch zelf aanpassen indien nodig. Het is prettig werken met Daniëlle. Ze heeft goede tips en is duidelijk. Dankjewel Daniëlle! Ik ben erg tevreden met mijn website."
Margriet Beudeker
Plan M. Ondernemerssupport