Digital D - online leeromgeving/online academie laten maken en technische virtual assistant
Technische ondersteuning bij online programma’s voor vrouwelijke ondernemers met twee digitale linkerhanden
Digital D - online leeromgeving/online academie laten maken en technische virtual assistant
Technische ondersteuning bij online programma’s voor vrouwelijke ondernemers met twee digitale linkerhanden

Ben je ondernemer en heb je een website voor je bedrijf, maar weet je niet hoe je deze kan bijhouden met actuele informatie? Of heb je misschien nog helemaal geen website, maar wil je er zo snel mogelijk één hebben voor je bedrijf? Als webassistant help ik ondernemers met hun website. In deze blog lees je er meer over.

Webassistant voor het bijhouden van je website

Heb je jaren geleden een website laten bouwen, maar heb je geen idee hoe je deze kan bijwerken? Heeft de websitebouwer een mooie website aan je opgeleverd, maar weet je nu niet hoe je verder moet? Heb je geen uitleg van je websitebouwer gekregen hoe je nieuwe projecten of referenties kan toevoegen aan je website en je bedrijfsgegevens kan bijwerken? Zijn het WordPress systeem en het thema waarmee je website is gebouwd sterk verouderd? Heb je geen enkele plugin meer bijgewerkt sinds de oplevering?

Dan is het hoog tijd om mij in te schakelen als webassistant. Ik help je graag bij het bijhouden van je website. Ik kan je website helemaal up to date voor je maken. Alle technische zaken bijwerken, zoals het updaten van plugins, WordPress en het thema waardoor je website veilig is. Een website waarbij geen updates worden gedaan, is namelijk gevoeliger om gehackt te worden. Maar ik kan je ook helpen bij het plaatsen van nieuwe projecten, foto’s of referenties of ik kan nieuwe pagina’s voor je maken en blogberichten voor je toevoegen. We stemmen samen af waar jij hulp bij nodig hebt.

Ik wil mijn website laten onderhouden

Webassistant voor het bouwen van je website

Ben je (startend) ondernemer en heb je nog geen website? Weet je niet hoe en waar je moet beginnen met het maken van een website? Heb je het veel te druk om je te verdiepen in hoe je een website kan bouwen? Als webassistant maak ik websites voor (startende) ondernemers. Samen met jou bepalen we hoe jouw website eruit komt te zien. Tijdens het hele proces van bouwen kun je online met mij meekijken. Zodra je helemaal tevreden bent over de website, komt deze online op jouw domeinnaam. Wil je daarna je website zelf gaan bijhouden? Dat kan, want je krijgt na de lancering van jouw site toegang tot mijn online academy met instructievideo’s hoe je zelf je website kan bijhouden. Wil je het bijhouden van je website graag aan mij uitbesteden, omdat je bijvoorbeeld te weinig tijd hebt of omdat je geen zin hebt om je website bij te houden? Dat kan natuurlijk ook. Ik doe graag het onderhoud van je website.

Ik wil een website laten maken

Wil je meer informatie over het laten onderhouden of laten maken van je website? Neem dan contact met me op.