online leeromgeving laten maken, technische hulp bij maken online training, technisch virtual assitant

Technische ondersteuning bij online programma’s voor vrouwelijke ondernemers met twee digitale linkerhanden

online leeromgeving laten maken, technische hulp bij maken online training, technisch virtual assitant

Technische ondersteuning bij online programma’s voor vrouwelijke ondernemers met twee digitale linkerhanden

Wil je je online training promoten via WebinarGeek zonder je druk te hoeven maken om alle technische instellingen van het webinar en de opvolging?

Leads kopen niet zomaar je online training, maar willen je eerst leren kennen en moeten je vertrouwen. Met een webinar geef je je lead een kleine sneak peek van je online training. Je vertelt over de problemen waar hij mee worstelt en hoe jouw online training de oplossing biedt.

Het beste geef je live webinars, omdat je daarmee kunt inspelen op de vragen en opmerkingen die je kijkers in de chat plaatsen. Er is meer interactie tussen jou en je lead.

Daarnaast kun je ook evergreen webinars geven. Dit zijn webinars die vooraf opgenomen zijn en die leads kunnen bekijken op een aantal door jou bepaalde tijdstippen. On demand.

De ideale tool om webinars mee te organiseren is WebinarGeek, omdat dit systeem heel gebruiksvriendelijk is en veel mogelijkheden biedt. Daarnaast is ActiveCampaign perfect om in te schakelen voor e-mailmarketing rondom je webinar. Denk bijvoorbeeld aan follow up mails na je webinar. Hiermee vergroot je de kans op aanmelding voor je aanbod, je online training die je in je webinar gepromoot hebt.

Wil je webinars geven in WebinarGeek: live, evergreen of beiden om je online training te verkopen? Ik help je graag met alle technische instellingen van je webinar. Ik de techniek en jij 100% focus op je webinar. Klinkt dat als muziek in de oren? Plan dan een online kennismakingsgesprek met met in

MARJON OVER HULP BIJ HAAR ONLINE PROGRAMMA

Mijn acties gingen de mist in omdat ik de techniek onvoldoende in mijn vingers heb. Ik had geen enkele twijfel om met Daniëlle samen te werken. Ze kwam precies op tijd. Na een stille periode heb ik nu een succesvolle actie gedraaid.

Marjon Cosijn

Online Schrijfschool Marjon Cosijn

Hoe ik je help bij WebinarGeek

$

Ik doe alle technische instellingen voor je webinar zodat jij je alleen hoeft te bekommeren om de presentatie

$

Ik maak een registratiepagina in de look & feel van jouw huisstijl

$

Ik zorg voor een bedankpagina op je eigen website waar leads op terechtkomen na aanmelden voor je webinar

$

Ik zet alle mailtjes voor je klaar, zowel mailtjes voorafgaand als na afloop van je webinar. En zowel in WebinarGeek als in ActiveCampaign

$

Wil je je niet druk hoeven maken om praktische vragen tijdens je webinar? Denk aan vragen hoe kijkers je aanbod kunnen bestellen? Schakel me dan in als moderator en ik beantwoord deze vragen voor je in de chat

Gratis stappenplan voor online training. Ontdek wat je nodig hebt voor het maken van je online training. Digital D - hulp bij online training

Ontvang het gratis stappenplan voor je online training

Laat je naam en e-mailadres achter en ontvang het stappenplan meteen in je mailbox.

You have Successfully Subscribed!