online leeromgeving laten maken, technische hulp bij maken online training, technisch virtual assitant

Technische hulp bij het maken van online leeromgevingen en webshops voor vrouwelijke ondernemers die a-technisch zijn en online trainingen of andere digitale producten willen verkopen

binnen 1 weekje online leeromgeving of webshop live waarmee je een onbeperkt aantal klanten tegelijkertijd kan helpen - online trainingen en digitale producten verkopen
online leeromgeving laten maken, technische hulp bij maken online training, technisch virtual assitant

Technische hulp bij het maken van online leeromgevingen en webshops voor vrouwelijke ondernemers die a-technisch zijn en online trainingen of andere digitale producten willen verkopen

binnen 1 weekje online leeromgeving of webshop live waarmee je een onbeperkt aantal klanten tegelijkertijd kan helpen - online trainingen en digitale producten verkopen

Wil je online cursussen, e-books of tickets voor masterclasses verkopen? Als je een webshop wilt waar klanten gemakkelijk kunnen afrekenen, ontdek dan in deze blog wat het kost om een webshop te laten maken.

Waarom een webshop laten bouwen?

Een webshop maakt het mogelijk voor klanten om direct af te rekenen en na aankoop meteen een factuur te ontvangen. Je kunt zelfs instellen dat klanten op een speciale bedankpagina belanden na betaling. Heb je geen ervaring met het opzetten van een webshop of weinig technische kennis, is het aan te raden om dit uit te besteden aan een professional.

Met welk systeem maak ik webshops?

Voor het maken van webshops kies ik voor WooCommerce in combinatie met WordPress. Deze gratis systemen bieden talloze mogelijkheden en zijn eenvoudig te koppelen aan andere systemen (hierover later meer)

Hoeveel kost het om een webshop te laten maken?

De kosten voor het laten maken van een webshop zijn variabel en afhankelijk van verschillende factoren, zoals:

  1. plaatsing op een subdomein of eigen domein;
  2. het aantal producten in de webshop;
  3. koppeling met een boekhoudprogramma;
  4. implementatie van e-mail automatisering na aankoop;
  5. gewenste aanpassingen in de webshop;
  6. levering van alle benodigde informatie in één keer of in delen.

Op welk domein komt je webshop?

Ik raad aan om de webshop op een apart domein te plaatsen om prestatieproblemen te voorkomen. Hoewel dit extra werk met zich meebrengt, verbetert het de snelheid en stabiliteit van je webshop. Voor een subdomein brengt je hosting provider je geen extra kosten in rekening. Kies je voor een eigen domein, dan moet je hiervoor een webhostingpakket aanschaffen.

Hoeveel producten komen er in de webshop?

Of je nu één of meerdere producten wilt verkopen, het toevoegen van producten is relatief eenvoudig. Maar het aantal producten bepaalt wel de totale tijd die ik besteed aan het maken van je webshop.

Koppeling met je boekhoudprogramma

Standaard stel ik in dat klanten een pdf-factuur ontvangen na aankoop. Deze pdf-facturen moet je dan nog wel zelf inboeken in je boekhoudsysteem. Voor een directe koppeling met je boekhoudprogramma raad ik Moneybird aan vanwege de gebruiksvriendelijkheid en goede klantenservice.

Automatisering met e-mails na aankoop

Hoewel WooCommerce standaard bevestigingsmails stuurt, adviseer ik het versturen van e-mails via systemen zoals ActiveCampaign of Mailblue. Vooral voor digitale producten. Het instellen hiervan varieert in tijd, afhankelijk van het aantal producten en e-mails.

Aanpassingen in je webshop

Aanpassingen aan de standaardinstellingen van WooCommerce zijn mogelijk zonder dat dit veel extra tijd kost. Of je nu een andere tekst op de afrekenknop wilt of aangepaste velden op het afrekenformulier, ik kan het voor je regelen.

Aanleveren van alles wat nodig is voor je webshop

Lever je alles in één keer aan dan kan ik een stuk sneller werken. Lever je alles in delen aan dan kan dit leiden tot stagnatie en over en weer mailen, wat extra tijd kost.

Richtprijs voor jouw webshop

Je weet nu welke factoren invloed hebben op de kosten van het laten maken van je webshop. Ik kan me voorstellen dat je een indicatie wilt. Daarom geef ik je graag een richtprijs. Denk aan €1.000,- tot €2.000,- voor het laten maken van je webshop.

Hulp nodig bij je webshop?

Denk je nu: dat heb ik ook nodig, een webshop? En wil je dit uitbesteden aan een professional? Neem dan contact met me op.

Gratis stappenplan voor online training. Ontdek wat je nodig hebt voor het maken van je online training. Digital D - hulp bij online training

Ontvang het gratis stappenplan voor je online training

Laat je naam en e-mailadres achter en ontvang het stappenplan meteen in je mailbox.

You have Successfully Subscribed!