online leeromgeving laten maken, technische hulp bij maken online training, technisch virtual assitant

Technische ondersteuning bij online programma’s voor vrouwelijke ondernemers met twee digitale linkerhanden

online leeromgeving laten maken, technische hulp bij maken online training, technisch virtual assitant

Technische ondersteuning bij online programma’s voor vrouwelijke ondernemers met twee digitale linkerhanden

Je website in een dag klaar hebben is ideaal. Het is wel een kwestie van snel knopen doorhakken, maar het bespaart je veel tijd. Tijd van heen en weer mailen met je webbouwer. Tijd die je ook online kan zijn en vindbaar bent voor je ideale klant. Tijd die je aan je exportstatus kan bouwen door bijvoorbeeld te bloggen.

Hoe werkt dat: een website in een dag?

Websites bouw ik in één of twee weken tijd óf in een dag. Afhankelijk van wat mijn klant wilt. Wil je een website in een dag? Dan kom je één dag bij mij op kantoor en bouw ik je website, terwijl jij naast me zit. In overleg kan ik ook naar jou toe komen. Voor die tijd heb je al je wensen aan me doorgegeven en hebben we de nodige voorbereidingen getroffen zodat we meteen aan de slag kunnen. Aan het eind van de dag staat je website online.

Wat als je na die dag nog vragen of wijzigingen hebt?

Heb je nog vragen of kleine wijzigingen voor je website? Wil je bijvoorbeeld een tekst aanpassen? Of wil je weten hoe je technische updates kan doen? Nadat je website live is, krijg je toegang tot mijn online leeromgeving. In deze leeromgeving staan video’s waarin ik uitleg hoe je zelf je website kan bijhouden en kleine aanpassingen kan doen.

Met welk systeem wordt je website gemaakt?

Websites bouw ik met WordPress in combinatie met het Divi thema. Divi is een heel gebruiksvriendelijk thema waarmee je zelf heel eenvoudig je website straks kan bijhouden en bovendien is het een mobielvriendelijk thema.

Op welke termijn kan je website gemaakt worden?

Wanneer je je website in een dag wilt laten maken, kan ik op korte termijn al voor je aan de slag. Omdat het maar een dag in beslagneemt. Je kunt je website dus al op korte termijn online hebben.

Meer informatie over een website in een dag?

Wil je meer informatie over het laten maken van je website in een dag? Neem dan contact met me op.

Gratis stappenplan voor online training. Ontdek wat je nodig hebt voor het maken van je online training. Digital D - hulp bij online training

Ontvang het gratis stappenplan voor je online training

Laat je naam en e-mailadres achter en ontvang het stappenplan meteen in je mailbox.

You have Successfully Subscribed!